Naše zvířata, nejen na výstavě, krmíme krmivy VERSELE-LAGA. K dostání ve všech dobrých obchodech, nebo na adrese: CZanidis, s.r.o. Košíkov 76, 595 01 Velká Bíteš

No images

Další informace o dění v organizaci naleznete zde: facebook/zocshbohdalov

No images

Deutsche informationen

No images

Mediálním partnerem je:

No images

Náš tradiční dodavatel čestných cen a pohárů

No images

Spolupořadatelem akcí pro děti je Základní škola a mateřská škola Bohdalov

No images

Kdo je přihlášen

Právě připojeni - hostů: 3881 

Výstavní podmínky a přihláška

Pozor, otevřeno v novém okně. PDF Array Tisk Array Email

Podmínky ke stažení Přihláška ke stažení

Výstava drobného zvířectva NÁŠ CHOVATEL  2011
Středočeská výstava drobného zvířectva,  rozšířená o celostátní  speciálky klubů

Pořádaná ve dnech 14. – 16. ledna 2011 na výstavišti v Lysé nad Labem pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha.

Pořadatel výstavy:      Výstaviště Lysá nad Labem, spol. s r.o.
Krajské středočeské sdružení ČSCH

Adresa pro zasílání       Výstaviště Lysá nad Labem s.r.o.
přihlášek:        Masarykova 1727, Lysá nad Labem 289 22
Tel.: 325 552 158, Fax: 325 552 050
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

VÝSTAVNÍ PODMÍNKY
Výstava může být obeslána všemi plemeny drůbeže, okrasných a užitkových holubů a králíků. Kolekce dle platného vzorníku vyznačte na přihlášce. Prosíme vyplňujte přihlášky čitelně HŮLKOVÝM PÍSMEM  - názvy plemen  a jejich rázy vypisujte celé (podle platných názvů uvedených ve vzornících), nepoužívejte zkratky!!! V hlavičce musí být uveden druh přihlašovaných zvířat (drůbež, holub, králík). U všech prodejných zvířat musí být v přihlášce uvedeno číslo kroužku (tetování)!!! 
Přihlášky vyplňte na jednom tiskopise a zašlete pořadateli, po uzávěrce přihlášek budou vystavovateli sdělena čísla klecí a další potřebné informace. Jednu přihlášku používejte pouze pro přihlášení zvířat jednoho druhu. Dle potřeby je možné přihlášky kopírovat.
Přihlášku do expozice novošlechtění označte zkratkou „NŠ“. Za zvířata přihlášená do této expozice neplatí jejich vystavovatel klecné. Zaplatí však správní poplatek a katalog.

Uzávěrka přihlášek: 10. 12. 2010 !!!
Termín je nutno dodržet s ohledem na zpracování dat.

Prodej zvířat:
Bude realizován pouze prostřednictvím výstavní kanceláře. Prodejní cena musí být uvedena v přihlášce. Prodávající obdrží 90% z ceny uvedené v přihlášce. Kromě v katalogu uvedené prodejní ceny zaplatí kupující výstavnímu výboru 10% provizi. Pokud se vystavovatel rozhodne po odeslání  přihlášky na výstavu (resp. během výstavy) své prodejné zvíře změnit na neprodejné, musí si ho sám koupit, tzn. výstavní pokladně zaplatí 20% z inzerované ceny zvířete. 
K prodejním králíkům musí být doložen rodokmen.
Zvířata musí být na výstavišti nejpozději ve středu 12 1. 2011 od 10.00 do 18.00 hodin. Transport zvířat na výstavu a z výstavy si každý vystavovatel zajistí osobně.
!!!!!!!!!!!!!!!  NEPOSÍLAT VLAKEM  !!!!!!!!!!!!!!

Posuzování se koná ve čtvrtek 13. 1. 2011 bez přístupu veřejnosti.
Výstavní výbor odpovídá za řádné ustájení, krmení, napájení a vzniklé škody během výstavy. Neručí za úhyn, poškození a ztrátu zvířat během přepravy.
V případě nekonání se výstavy z důvodu tzv. vyšší moci, bude vystavovatelům vrácena procentuální část poplatků po odečtení nutných nákladů pro zajištění výstavy.

Veterinární podmínky:

KRÁLÍCI musí být klinicky zdraví a musí být doloženi dokladem potvrzujícím očkování proti moru a myxomatóze, provedené nejméně 3 týdny před konáním výstav.
DRŮBEŽ HRABAVÁ, musí mít potvrzení o tom, že 14 dní  až 6 měsíců před výstavou byla očkována proti pseudomoru drůbeže. U ostatní drůbeže se požaduje potvrzení o klinickém vyšetření.
HOLUBI musí být doprovázeni potvrzením, že byli 14 dní až 6 měsíců před konáním výstavy vakcinováni proti Newcastelské chorobě.

Ve všech případech, kde se hovoří o „potvrzení“, musí být potvrzeno soukromým veterinárním lékařem.  

Výstavní poplatky:
Klecné:   králík, drůbež, holub    50,- Kč 
Správní poplatek:            70,- Kč
Katalog s oceněním:        80,- Kč

Každý vystavovatel je povinen odebrat katalog výstavy s oceněním, který  mu bude vydán, po předložení karty na katalog, u vstupních pokladen, při placení vstupného. Veškeré poplatky spojené s výstavou budete mít možnost zaplatit v době příjmu zvířat, nebo v průběhu výstavy přímo u prodejních pokladen (servis pro vystavovatele). Chovatel uhradí veškeré poplatky za přihlášená zvířata i v případě, že je nedodá. Nevyzvednuté katalogy budou vystavovatelům zaslány na jejich vlastní náklady.
Mladí chovatelé mají možnost vystavit libovolný počet zvířat, za čtyři z nich jsou osvobozeni od placení klecného. Tato sleva se však nevztahuje na prodejná zvířata. Mladí chovatelé jsou osvobozeni od platby správního poplatku.
Slevy mladým chovatelům (rok narození 1992 a mladší) budou přiznány v případě, že bude přihláška potvrzena mateřskou základní organizaci.

Výstava bude otevřena v pátek od 12.00 do 18.00, sobota od 9.00 do 17.00, neděle 9.00 – 12.00 hodin.  Zvířata budou vydávána v neděli po 12.00 hodině,
!!! DŘÍVE VYDÁVÁNA NEBUDOU !!!

Výstaviště Lysá nad Labem, Masarykova 1727, 289 22 Lysá nad Labem
Tel.: 325 552 158, fax: 325 552 050,
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , www.vll.cz