Naše zvířata, nejen na výstavě, krmíme krmivy VERSELE-LAGA. K dostání ve všech dobrých obchodech, nebo na adrese: CZanidis, s.r.o. Košíkov 76, 595 01 Velká Bíteš

No images

Další informace o dění v organizaci naleznete zde: facebook/zocshbohdalov

No images

Deutsche informationen

No images

Mediálním partnerem je:

No images

Náš tradiční dodavatel čestných cen a pohárů

No images

Spolupořadatelem akce je Městys Bohdalov

No images

Spolupořadatelem akcí pro děti je Základní škola a mateřská škola Bohdalov

No images

Kdo je přihlášen

Právě připojeni - hostů: 10151 

Memoriál Josefa Karmazína

Pozor, otevřeno v novém okně. PDFTiskEmail

Memoriál Josefa Karmazína na nejlépe oceněnou kolekci Novozélandských bílých

Memoriál je vyhlášen na počest vynikajícího chovatele králíků novozélandských bílých pan Josefa Karmazína z Níhova.

Přítel Karmazín zemřel dne 13.4.2011 po krátké a těžké nemoci ve věku nedožitých 70 let. Byl členem Českého svazu chovatelů od 1.1.1967. Jeho životní láskou byl chov králíků novozélandských bílých, kde uplatňoval svoje vynikající znalosti svoje vynikající znalosti plemenářské práce a hlavně chovatelský cit a um.
Jeho zvířata vždy patřila k absolutní špičce, co jsme mohli u nás vidět. Hlavně na přelomu 70. a 80. let, kdy přicházel nový trend v chovu tohoto plemene. Patřil k zakládajícím členům Klubu chovatelů masných plemen králíků,  kde měl členské číslo 21. Je škoda, že odešel v době, kdy jeho zvířata opět vítězila na výstavách. Především na výstavě v Bohdalově jsme v jsme v posledních letech mohli vidět jeho nádherné kolekce. Josef byl vynikající byl vynikající člověk, měl řadu přátel a kamarádů mezi významnými chovateli tohoto plemene u nás i v zahraničí.