Naše zvířata, nejen na výstavě, krmíme krmivy VERSELE-LAGA. K dostání ve všech dobrých obchodech, nebo na adrese: CZanidis, s.r.o. Košíkov 76, 595 01 Velká Bíteš

No images

Další informace o dění v organizaci naleznete zde: facebook/zocshbohdalov

No images

Deutsche informationen

No images

Mediálním partnerem je:

No images

Náš tradiční dodavatel čestných cen a pohárů

No images

Spolupořadatelem akce je Městys Bohdalov

No images

Spolupořadatelem akcí pro děti je Základní škola a mateřská škola Bohdalov

No images

Kdo je přihlášen

Právě připojeni - hostů: 10928 

Hrádky se zvířátky

Pozor, otevřeno v novém okně. PDFTiskEmail

Akce pro děti a mládež pod názvem „Hrátky se zvířátky“

Je připravena u příležitosti Mezinárodního dne zvířat v pátek 30. září pro třídní kolektivy, v sobotu a v neděli 1. a 2. října pro rodiče s dětmi. Akce je pořádána s podporou Kraje Vysočina.

Při Výstavě Vysočiny v Bohdalově bychom rádi dětem a mládeži prezentovali zájmové chovy, především pak česká národní plemena. Cílem projektu je navázat na chovatelskou tradici v kraji, podpořit zájem dětí a mládeže o zájmový chov zvířat, ukázat jim možnost kvalitního vyplnění volného času. Projekt navazuje na práci s chovatelskou mládeží v minulých letech, kdy se ukázalo, že děti mají velký zájem o chov domácích a zájmových zvířat. Připravena budou stanoviště týkající se jednotlivých druhů doma chovaných zvířat (králíků, holubů, drůbeže, drobných hlodavců, terarijních zvířat, akvaristiky, chovu koček, psů, ovcí a koz). Část programu je připravena v kulturním domě v Bohdalově a tělocvičně školy, zbytek potom na samotném výstavišti.

Podrobnosti k výstavě naleznete na http://www.cschbohdalov.cz/.

Při této akci mají děti příležitost si nejenom upevnit a prohloubit znalosti získané z vyučování, ale i poznat genetickou variabilitu přírody a vyzkoušet si přímý kontakt se zvířaty. Návštěvu třídních kolektivů prosím oznamte  dopředu (do kdy) na telefonu 739 504 229 nebo e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vstup pro třídní kolektivy a doprovod je v pátek 30. 9.2011 zdarma.

Těšíme se na Vaši návštěvu

Ing. Iveta Prombergerová, Ph.D.