Naše zvířata, nejen na výstavě, krmíme krmivy VERSELE-LAGA. K dostání ve všech dobrých obchodech, nebo na adrese: CZanidis, s.r.o. Košíkov 76, 595 01 Velká Bíteš

No images

Další informace o dění v organizaci naleznete zde: facebook/zocshbohdalov

No images

Deutsche informationen

No images

Mediálním partnerem je:

No images

Náš tradiční dodavatel čestných cen a pohárů

No images

Spolupořadatelem akcí pro děti je Základní škola a mateřská škola Bohdalov

No images

Kdo je přihlášen

Právě připojeni - hostů: 10299 

Bohdalovský králičí skok - neoficiální závody v králičím hopu

Pozor, otevřeno v novém okně. PDFTiskEmail

Bohdalovský Králičí skok

Otevřené neoficiální závody v Králičím hopu, určené začátečníkům i všem nadšencům Králičího hopu. Datum konání: 5.10.2014, Tělocvična ZŠ Bohdalov.

Vyhlášené disciplíny:

- Rovinná dráha lehká

- Vyřazovací skákání

- Kruhové skákání

- Charlieho běh

- Rodinné klání

Pro všechny závodníky jsou určeny sladké ceny. Každý závodník je povinen přivézt s sebou Dobrou náladu a hodně Humoru!

Veterinární podmínky závodu: Podmínkou je pouze klinicky zdravý králík. Každý králík, účastnící se závodu, musí projít zdravotní přejímkou zvířat. Pokud odpovědný pořadatel shledá králíka nezpůsobilého k účasti na závodu, nebude tento k závodu připuštěn. Proti rozhodnutí pořadatele není odvolání.

Závodní dráha: Koberec, rozměry plochy 15x20m

Ustájení králíků: V klecích závodníků, ustájení pořadatel nezajištuje.

Rozhodčí: Lada Šípová, Jindřich Šíp

Soutěžní podmínky: Rovinná dráha lehká, Duely, Vyřazovací skákání a Kruhové skákání (Skákání do kruhu) budou probíhat podle platného Soutěžního řádu ČSCH KKH, uveřejněného na stránkách www.kralicihop.eu.

Charlieho běh: Každý účastník závodu nabídne jednoho králíka do celkového losování. Každý účastník si potom vylosuje králíka na závod, podmínkou je, že nikdo závod neběží se svým zvířetem. Soutěží se potom podobně jako u Skákání do kruhu.

Rodinné klání: Soutěží pouze rodiny, podmínkou je účast dvou členů rodiny – dítěte a rodiče! Jeden z příslušníků rodiny běží rovinnou dráhu s králíkem, druhý příslušník rodiny skáče potom přes překážky sám. Rodina běží jako štafeta, počítá se čas a shozené překážky.

Program závodu:

9,00-9,30 – Registrace a zdravotní přejímka

9,30 – 12,00 – Závody dle programu

13,00 – Vyhlášení výsledků a předání cen vítězům proběhne v kulturním domě po slavnostním předání cen výstavy

Startovné: 20,-Kč za každou závodní dvojici (člověk, králík). Startovné se bude platit při registraci. Není důležité, kolika závodů se bude dvojice účastnit. Jeden závodník smí závodit s několika králíky (několik závodních dvojic), ale jeden králík smí závodit pouze v jedné závodní dvojici.

Omezení závodu: maximální počet závodníků – 16 závodních dvojic.

K závodu bude připuštěn pouze králík, který se dosud neúčastnil oficiální soutěže, nebo se oficiálních soutěží účastnil, ale skákal pouze v lehké třídě a dosud nestál na stupních vítězů.

Přihlásit se na závody je možné přímo na místě. Pokud však bude maximální počet již zaplněn, nebude možné se již přihlásit. Doporučujeme přihlásit se předem na e-mailové adrese: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Doporučení: Závod se běhá v tělocvičně na koberci, nezapomeňte tedy sálovou obuv (tenisky nebo cvičky). Pro králíčky nezapomeňte odměny a misky nebo napáječky, aby se mohli po běhu občerstvit.

Za pořádající ZO-ČSCH Bohdalov se na Vás těší: Odpovědný pořadatel Lada Šípová a organizátor závodu Iveta Prombergerová.