Naše zvířata, nejen na výstavě, krmíme krmivy VERSELE-LAGA. K dostání ve všech dobrých obchodech, nebo na adrese: CZanidis, s.r.o. Košíkov 76, 595 01 Velká Bíteš

No images

Další informace o dění v organizaci naleznete zde: facebook/zocshbohdalov

No images

Deutsche informationen

No images

Mediálním partnerem je:

No images

Náš tradiční dodavatel čestných cen a pohárů

No images

Spolupořadatelem akcí pro děti je Základní škola a mateřská škola Bohdalov

No images

Kdo je přihlášen

Právě připojeni - hostů: 10265 

Správní řád - Farmářské trhy 2014

Pozor, otevřeno v novém okně. PDFTiskEmail

Farmářské trhy


Správní řád

 

Farmářské trhy jsou pořádány především pro potřeby občanů a návštěvníků obce. Vzhledem k místním okolnostem se nemohou a nechtějí srovnávat s obdobnými akcemi v jiných obcích. Pro zdárný průběh, zajištění pořádku a spokojenosti všech zúčastněných je nutno dodržovat následující pravidla:

1) O zdárný průběh farmářských trhů se stará Správce farmářských trhů, jehož telefonní číslo je zveřejněno níže. Ten může případně pověřit další osoby. Prodejci i návštěvníci jsou povinni přivolat ho k problémům, které nejsou schopni vyřešit sami a uposlechnout jeho pokynů.

2) Z kapacitních důvodů není možné umístit všechny prodejce, kteří by snad projevili zájem. Preferujeme od každého druhu zboží dva, maximálně tři prodejce. Nadpočetným prodejcům nebude potvrzena přihláška. V případě, že dorazí, budou vykázáni z areálu farmářských trhů.
Při registraci a umístění mají přednost:


a. Prvovýrobci se sídlem v katastru obce

b. Prodejci se sídlem v katastru obce

c. Pozvaní

d. Registrovaní

e. Prvovýrobci

f. Rychlejší


3) Místo na farmářských trzích je zpoplatněno za zabraný metr délkový, včetně uliček a odkládacích ploch, částkou ne vyšší než 70 Kč v sobotu a 50 Kč v neděli. Zpoplatněna je i přípojka elektrického proudu částkou 100 Kč a případné další služby.

4) Zboží a služby podvodné, závadné či nemorální jsou na farmářských trzích nežádoucí a jejich prodejce bude vykázán.

 

5) Obtěžování řidičů, chodců či ostatních prodejců záborem silnice, omezováním provozu, příliš silnými zvuky, světly, či osobními útoky je nežádoucí a bude řešeno napomenutím, či vykázáním.