Naše zvířata, nejen na výstavě, krmíme krmivy VERSELE-LAGA. K dostání ve všech dobrých obchodech, nebo na adrese: CZanidis, s.r.o. Košíkov 76, 595 01 Velká Bíteš

No images

Další informace o dění v organizaci naleznete zde: facebook/zocshbohdalov

No images

Deutsche informationen

No images

Mediálním partnerem je:

No images

Náš tradiční dodavatel čestných cen a pohárů

No images

Spolupořadatelem akcí pro děti je Základní škola a mateřská škola Bohdalov

No images

Kdo je přihlášen

Právě připojeni - hostů: 2417 

Výstavní podmínky 2016

Pozor, otevřeno v novém okně. PDFTiskEmail

Výstavní podmínky:

1. Výstavu lze obeslat čistokrevnými králíky, hrabavou a vodní drůbeží, okrasnými a užitkovými holuby. Vystavováni budou kozy a ovce a další kategorie zvířat po předchozí dohodě.
2. Králíci mohou být vystavováni jednotlivě nebo v kolekcích dle směrnic posuzování.
Posuzováni budou králíci zakrslých a malých plemen od stáří 4 měsíců, králíci středních a velkých plemen od stáří 5 měsíců. Mladší zvířata nebudou klasifikována. Viz. směrnice ÚOK králíků. Drůbež lze vystavovat ve voliérách 1,2 , vodní drůbež 1,1 nebo 1,2, prodejní kohouti ve voliérách min. 2 ks. Holubi jen po 5 kusech ve voliérách. Poštovní holuby jen s kroužky ČSCH a lze vystavit jen jednu voliéru.
Podmínky přehlídky koz a ovcí a dalších expozic sdělíme na požádání.
Vystavování okrasného ptactva je velmi omezeno prostorovými podmínkami.
Na výstavu nebudou připuštěna žádná zvířata navíc a dodatky.
Burzu zvířat z veterinárních důvodů neorganizujeme.
3. Posouzení proběhne v pátek 30. 9. 2016. Na každých 20 vystavených králíků,  nebo 5 voliér drůbeže, holubů bude udělena nejméně jedna čestná cena. Čestné ceny přidělí delegovaný sbor posuzovatelů.
4. Přihlášená zvířata musí být na výstavišti ve čtvrtek 29. 9. 2016 od 15 do 22 hodin.
5. Klecné není požadováno, u prodejných zvířat musí být stanovena pevná cena a dodány průkazy o původu. Z každého prodaného kusu připadne ve prospěch výstavní pokladny 10 % z ceny uvedené vystavovatelem. Zvířata budou ihned vydávána.
6. Veterinární prohlídku při příjmu zvířat zajistí veterinární lékař. Králíci musí být nejméně 3 týdny před výstavou vakcinováni proti moru a myxomatóze a budou podle vakcinačního schématu v imunitě proti těmto nákazám. Holubi musí být vakcinováni proti Newcastleské chorobě. Chovatelé tyto skutečnosti potvrdí podpisem v přihlášce.
Vodní drůbež starší 18 týdnů musí mít potvrzení veterinárního lékaře, že je klinicky zdravá. Hrabavá drůbež starší 18 týdnů musí mít potvrzení veterinárního lékaře, že v období 6 měsíců před konáním výstavy byla vakcinována proti Newcastleké chorobě s uvedením vakcinace, názvu a operačním číslem vakcíny. Drůbež do 18 týdnů věku musí mít potvrzení o provedení vakcinace v rodičovském hejnu. Veterinární podmínky budou upřesněny s potvrzením přihlášky dle podmínek Státní veterinární správy.
7. Přihlášky zasílejte poštou nejpozději dne 14. 9. 2016, osobně, e-mailem,  vyplněním webového formuláře nejpozději dne 16. 9. 2016 do 18 hod., na adresu:  Pavel Promberger, 592 13  Bohdalov 193, mobil 736 680 857, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ,  nebo Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Přihláška zaslaná e-mailem nebo zadaná prostřednictvím webového formuláře je přijata jen pokud bude e-mailem potvrzena. Každá přihláška bude nejpozději 3 dny před výstavou potvrzena a vystavovateli budou zaslány doplňující informace.
8. Katalog výstavy bude předem prezentován na internetových stránkách ZO ČSCH Bohdalov: www.cschbohdalov.cz. Pro návštěvníky bude připraven katalog s oceněním a vyhodnocením soutěží.
9. Výstava bude pro návštěvníky otevřena v sobotu 1. 10. 2016 od 7  do 18 hodin.
10. V neděli 2. 10. 2016 od 8 do 14 hodin. Výdej zvířat zpět vystavovatelům bude v neděli od 13 hodin.
11. Výstavní výbor si vyhrazuje právo provést změny  výstavních podmínek v zájmu zdárného průběhu výstavy a případně omezit počet vystavených zvířat dle počtu klecí.
Maximální počty vystavených zvířat: Králíci 1350 ks, drůbež 250 voliér cca 650 ks, holubi 184 voliér = 920 ks
12. Na nejlepší zvířata v jednotlivých expozicích budou uděleny tituly „Šampión Vysočiny“. Tituly budou uděleny na jednotlivce a platí i pro vystavovatele mimo Kraj Vysočina. Obdobně tomu bude u mladých chovatelů.
13. Bude udělován i titul „Mistr Vysočiny“.  Udělen bude vystavovateli jehož kolekce králíků získá nejméně 378 b. V případě drůbeže 284 b., u dvoučlenných kolekcí vodní drůbeže pokud průměr ocenění bude nejméně 95 b. Z voliéry holubů budou započteni tři nejlépe ocenění holubi a jejich součet bude nejméně 285 b.
14. Soutěž pro nejlepší vystavovatele z okresu Žďár n. S. vyhodnotí OOK. Podrobnější informace získáte u funkcionářů OO ČSCH.
15. Pro vystavovatele bude dle zájmu zajištěna doprava na výstavu i zpět. Obdobně jako v minulých letech bude zajištěna z Poličky, Hlinska v. Č., Chotěboře, Havlíčkova Brodu, Jihlavy, Budišova, Třebíče, Tišnova, Moravských Bránic a okresu Žďár nad Sázavou. Dopravu lze po předchozí dohodě zajistit i z jiných míst na trase na základě dostatečného zájmu vystavovatelů.
Podmínkou přepravy je umístění zvířat do dostatečně velké přepravky dle plemene. Cena za přepravu činí Kč 150,- za každého vystavovatele, bez ohledu na vzdálenost a počet vystavených zvířat. V případě dopravy jen na výstavu, nebo jen z výstavy je poplatek v poloviční výši. ZO ČSCH si vyhrazuje právo omezit počet přepravených zvířat od chovatelů vystavujících větší počet zvířat, dále nepřepravit zvířata z odlehlých částí.
Těšíme se na setkání s Vámi
na chovatelském svátku Vysočiny v Bohdalově


Zadávání přihlášky pomocí webového formuláře

I v letošním roce je možné zadávat přihlášky na www.cschbohdalov.cz

Výhody pro vás:

- Katalog se vytváří online, pokud zadáte přihlášku pomocí tohoto formuláře provede se zápis přímo do programu výstavy, můžete jej hned zobrazit a zařazení vašich zvířat
v katalogu zkontrolovat.
- Uvidíte i zvířata dalších vystavovatelů, pro vystavovatele je zobrazený katalog kompletní včetně cen prodejních zvířat.
- Údaje můžete do uzavření přihlášek editovat, po uzávěrce bude možné editovat jen některé údaje, např. registrační značky, pohlaví a cenu.
- Během zpracování katalogu opět online vidíte i ocenění svých zvířat.
- V den hodnocení zvířat do 18 hodin můžete i změnit cenu prodejných zvířat např. dle dosaženého ocenění.
- Během výstavy zde naleznete i informaci o tom, že vaše zvíře bylo prodáno.
- Další novinkou je, že můžete nahrát i obrázek rodokmenu (lze zadat první a druhou stranu zvlášť).
- Po uzávěrce přihlášek a zpracování katalogu tj. asi dne 25. 9. 2016 si zde naleznete potvrzení přihlášky a pokyny k výstavě, případně k dopravě zvířat.
- Pokud si s vyplněním nevíte rady, zašlete přihlášku e-mailem, data zadáme a zašleme vám do této aplikace přístupové heslo do vašeho profilu. I v tomto případě můžete využít výhody této aplikace.
- I v případě zaslání přihlášky poštou, obdržíte v potvrzení přihlášky přístupové heslo.

Postřehy a připomínky můžete zaslat emailem na adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Pokud jste u nás spokojeni řekněte to svým známým, zašlete SMS nebo
e-mail s pozvánkou na výstavu. Kontaktujte své přátele na Facebooku, Twitteru, Gogole+, Youtube.

Za každou propagaci výstavy mezi vašimi přáteli děkujeme.



Výstavní podmínky v DOC
Výstavní podmínky v zip
Přihláška v DOC
Přihláška v zip