Naše zvířata, nejen na výstavě, krmíme krmivy VERSELE-LAGA. K dostání ve všech dobrých obchodech, nebo na adrese: CZanidis, s.r.o. Košíkov 76, 595 01 Velká Bíteš

No images

Další informace o dění v organizaci naleznete zde: facebook/zocshbohdalov

No images

Deutsche informationen

No images

Mediálním partnerem je:

No images

Náš tradiční dodavatel čestných cen a pohárů

No images

Spolupořadatelem akcí pro děti je Základní škola a mateřská škola Bohdalov

No images

Kdo je přihlášen

Právě připojeni - hostů: 10247 

Podmínky webu

Pozor, otevřeno v novém okně. PDFTiskEmail

Stránky ZO ČSCH Bohdalov jsou oficiálními stránkami organizace. V souladu s článkem 2 bod 10. Stanov ČSCH popularizují chovatelskou činnost na veřejnosti. Veškerá činnost je prováděna bezúplatně, případně za náklady spojené z provozem (poštovné, média apod.)

ZO ČSCH Bohdalov nenese odpovědnost za články, komentáře, názory a uživatelské jména nebo podobné věci zveřejněné na webu. Odpovědnost za jednotlivé články, komentáře, názory a další věci na tomto webu přebírá autor.

ZO ČSCH Bohdalov se zříká jakékoliv odpovědnosti za správnost, obsah, kompletnost, legálnost, spolehlivost nebo dostupnost informací či materiálu zobrazeného na tomto webu, které poskytly jiné osoby.

ZO ČSCH Bohdalov se zříká jakékoliv odpovědnosti za škody vyplývající z přesunu dat z webu, jakéhokoliv zpřístupnění informací nebo materiálu na tomto webu.

ZO ČSCH Bohdalov obsahuje i odkazy na další stránky. Tyto odkazy jsou poskytovány výhradně jako bezplatné a proto, aby Vám zpohodlnily práci na tomto webu, nejsou to odkazy na výrobky či služby na těchto stránkách a nepotřebují žádné schválení nebo osvědčení. Další weby smějí obsahovat odborné posudky a hlediska, které se nutně nemusí shodovat s naším posudkem a hlediskem. Tyto stránky mohou mít také jinak Vyhrazená práva a povinnosti, než na tomto webu.

Všechny materiály, informace, produkty & služby obsažené na tomto webu jsou poskytovány "JEN TAK", bez jakékoliv záruky.

ZO ČSCH Bohdalov se výslovně zříká v plném rozsahu podle zákona, všech vyjádření i skrytých a zákonných záruk. ZO ČSCH Bohdalov se zříká jakékoliv záruky za služby či zboží zaplacené nebo propagované na tomto webu.

Všechna loga a obrázky jsou majetkem jejich vlastníků. Všechny HTML, PHP skripty a databáze MySQL na webu ZO ČSCH Bohdalov jsou majetkem webu ZO ČSCH Bohdalov a není-li uvedeno jinak, vztahuje se na ně GNU/GPL licence.

Všechny články jsou dle Autorského zákona používány k vědeckým nebo vyučovacím či k jiným vzdělávacím účelům. Citace je dle Autorského zákona používána k vědeckým, kritickým, odborným nebo vyučovacím účelům, pro objasnění jeho obsahu apod.

Respektujeme a zavazujeme se chránit Vaše soukromé informace.

ZO ČSCH Bohdalov je jediným majitelem informací obsažených na tomto webu. Publikovat zde zveřejněné články s uvedením zdroje mohou bez povolení všechny složky ČSCH.

Na odkazy na další stránky mimo ZO ČSCH Bohdalov se nevztahuje ochrana dat. Neneseme odpovědnost za ochranu dat ostatních webů spojených s našimi stránkami.

ZO ČSCH Bohdalov